Juridikstuderande som vill arbeta i vårt bibliotek och med Knowledge Management

Är du intresserad av ett givande extraarbete vid sidan av studierna? Vi söker nu juridikstuderande som i en kombinerad roll vill arbeta i vårt bibliotek och med Knowledge Management. Vi ser gärna att du läser termin 2-5 och som person är du en ambitiös, serviceorienterad, ordningsam och noggrann lagspelare som är intresserad av att få en inblick i vardagen på en advokatfirma. Vilka dagar du jobbar är flexibelt och bestäms tillsammans med dina kollegor.

I rollen som bibliotekarie på Hammarskiöld förvaltar du firmans bibliotek, du bistår juristerna i deras informationssökning, sköter administrativa biblioteksuppgifter såsom registrering, inköp av böcker och fakturahantering avseende biblioteket. 

I rollen inom Knowledge Management ingår att stödja juristerna med källmaterial samt administrera KM-databasen. I arbetet ingår även bevakning av ny lagstiftning och juridiska nyheter samt nyhetsrapportering. 

Tjänsten omfattar 6-9 timmar i veckan, uppdelat på 2-3 dagar i veckan, mellan kl. 08.45-17.00.

Du söker önskad tjänst genom att skicka personligt brev, CV, betyg från juristutbildningen samt gymnasiet via vårt ansökningsformulär.

Sista ansökningsdatum är den 20 maj. Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan tillsättas före slutdatumet.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Forsberg.