_75A0046_highres

Vill du bli en av oss?

Att arbeta som jurist på Hammarskiöld innebär ett spännande och utvecklande arbete i en kreativ, generös och stimulerande miljö.

Hos oss kommer du ofta arbeta i ett internationellt perspektiv och med komplexa frågor. Från start kommer du ha kontakt med både svenska och utländska klienter och advokatbyråer. Då vi inser att vi har större inverkan tillsammans än på egen hand arbetar vi i team. Som en del av vårt team kommer du att ges möjlighet att arbeta inom en mängd olika juridiska områden och nära med erfarna experter inom sina områden.

Detta innebär att alla klienter är byråns klienter och att varje uppgift utförs av de mest lämpliga juristerna.

Varje individ värderas som en viktig del av byrån och vårt arbete präglas av öppna dörrar och lagande. Vi anser att det är mycket viktigt att stämningen på byrån är god, både mellan medarbetare och mellan byrån och våra klienter.

Vi bryr oss om din karriär. Därför ser vi till att du har alla möjligheter att utvecklas, både personligt och professionellt. Miljön på Hammarskiöld & Co är stöttande, samarbetsvillig och respektfull. Vi har ett ambitiöst utbildningsprogram som vi är mycket stolta över. Detta kommer att hjälpa dig att växa och det kommer också att stärka din karriär.

Olika positioner

Associates

Tjänsten som Associate är avsedd för både nyutexaminerade juriststudenter såväl som jurister med erfarenhet från notarietjänstgöring eller annat relevant arbete. Som en del av vårt utbildningsprogram kommer du att rotera bland våra olika verksamhetsgrupper under dina första tre år. På så sätt bygger du en solid plattform av allmän affärsjuridisk erfarenhet och en inblick i byråns alla verksamhetsområden. Under tiden du roterar bland verksamhetsgrupperna kommer du att specialisera dig inom ett eller flera områden. Gradvis kommer ditt ansvar och din specialiseringsnivå att öka. Vi har även individuella utbildningsprogram och språkkurser för alla våra jurister. Vidare har alla våra jurister också möjlighet att uppleva en praktikplats på en utländsk advokatbyrå.

Trainee Associate

Juriststudenter som läst klart sin sjätte termin på det svenska juristprogrammet erbjuder vi en anställning som Trainee Associate inom byrån. Tjänsten innebär att ett arbete som juniorkollega i vårt team 1-3 dagar i veckan med ett flexibelt schema som passar ditt schema på juristprogrammet. Dina uppgifter kommer att variera över tid och ger dig en god inblick i hur det är att arbeta på en ledande advokatbyrå med fantastiska kollegor.

 

Thesis Traines

När du skriver ditt examensarbete på vår byrå får du vägledning av våra jurister med relevant expertis. Samtidigt ges du möjlighet att få en inblick i affärsjuridik genom att delta i pågående ärenden och projekt. Perioden som Thesis Trainee varar normalt i 10 veckor och är naturligtvis betald.

Summer Trainee

Varje år erbjuder vi ett antal juriststudenter möjligheten att arbeta på byrån genom vårt sommarnotarieprogram. Det sex veckor långa programmet ger dig en praktisk introduktion till affärsjuridik och affärsjuristens roll, samt en inblick i arbetet på en toppadvokatbyrå. Det kommer också att ge dig möjlighet att utöka ditt sociala nätverk genom att lära känna jurister på vår byrå samt studenter från andra universitet. Summer Trainees rekryteras före slutet av varje år och bör åtminstone ha påbörjat sin sjätte termin på juristprogrammet.

Namnlöst-1

Spontanansökan 

Vi strävar kontinuerligt efter att rekrytera nya jurister under hela året och välkomnar alltid ansökningar från intresserade kandidater. Sökande bör ha utmärkta betyg från sina juridikstudier och utmärkta kunskaper i det engelska språket. Däremot är dina personliga egenskaper och ditt intresse för affärsjuridik minst lika viktiga.

ANSÖK HÄR

Kontakt