Hammarskiöld Career Day

En unik möjlighet för dig som juriststudent att få inblick i affärsjuridiken och lära känna oss på Hammarskiöld.

Välkommen att söka till Hammarskiöld Career Day, en unik möjlighet för dig som juriststudent att få inblick i affärsjuridiken och lära känna oss på Hammarskiöld. Vi vill gärna bidra till att utbilda och inspirera nästa generation jurister, och det är precis vad Hammarskiöld Career Day handlar om.

Vi välkomnar ca 10 - 12 juriststudenter till Hammarskiöld Career Day för en heldag på Hammarskiölds kontor i Stockholm. Under Hammarskiöld Career Day kommer du få uppleva:

Interaktiva sessioner: Delta i workshops där du får lösa case och lyssna till inspirerande paneldiskussioner och presentationer från Hammarskiölds medarbetare.

Mingel och nätverkande: Hammarskiöld Career Day är även en plattform för att knyta kontakter med både medarbetare från Hammarskiöld och studenter från landets juristutbildningar. Dagen avslutas med en gemensam middag.

För att delta ska du läsa juristprogrammet vid ett universitet i Sverige och bör åtminstone ha påbörjat din femte termin vid tidpunkten för Hammarskiöld Career Day.

Anmäl dig till en dag som erbjuder både professionell och personlig utveckling. Hammarskiöld Career Day ger möjlighet att få värdefulla insikter och förbereda dig för din framtida karriär som affärsjurist.

Hammarskiöld Career Day äger rum 19 september 2024 i Stockholm. Ansökan kan göras fram till 15 augusti.

ansökan

HCD2

Kontakter

Emma Forsberg

People & Talent Officer

Erik Fahlgren

Delägare, Advokat

Evelina Rönnels

Senior Associate, Advokat

Hanna Krutmeijer

Senior Associate, Advokat

Nina Sna Karaman

Senior Associate, Advokat

Namnlöst-1

Vill du bli en av oss?

Din karriär är lika viktig för oss som för dig. Därför ser vi till att du har alla möjligheter att utvecklas, både på ett personligt och på ett professionellt plan.

LÄS MER