_75A9803.tif_highres

Om Hammarskiöld

Vi är här för att ge våra klienter den trygghet och det förtroende de behöver för att lyckas.

Depth. Dedication. Drive.

När du väljer en advokatbyrå att företräda ditt företag, då gör du en satsning på ett lag. Har de den kompetens jag letar efter? Har de engagemanget och drivkraften som gör att de förstår min verksamhet? Kommer de att göra det som krävs för att hjälpa mig att lösa mina utmaningar?
Och kanske viktigast av allt – kommer de att bli mitt lag?

Just därför har vi byggt upp en företagskultur som kretsar kring samarbete och expertis snarare än prestige. Vi strävar efter framgång. Men vi fokuserar på laget snarare än individen och arbetar alltid för uppdragets bästa. Vår verksamhet handlar om att förstå våra kunders verksamhet –  inifrån och ut. Partners och medarbetare arbetar i samverkan med klienter för att lösa utmaningar.

Vårt tillvägagångssätt fungerar. Vi är en betrodd rådgivare till världsledande företag. Det ställer höga förväntningar på nuvarande och framtida medarbetare hos Hammarskiöld. Det räcker inte att vi är skickliga på det vi gör. Vi måste vara skickliga, passionerade och ödmjuka för att få talanger att växa. 

Det handlar om en strävan mot att leverera en exceptionellt hög standard på vårt arbete. Vårt mål är att skapa konkurrensfördelar för våra klienter. Det är inte alltid lätt och vi kan inte göra det utan passion. Vi når framgång när våra klienter lyckas och vi drivs av stolthet över att få bidra med legal expertis till nytta för näringslivet.

Sedan 25 år tillbaka har Hammarskiöld varit en bidragande kraft till framgångsrika företag och ett gott företagsklimat. Vi har lyckats attrahera fantastiska talanger. Vi är stolta över vårt mångsidiga team och vår starka representation av kvinnliga partners.

Depth

We guide our clients – integrity and expertise guide us.

Dedication

We are a prestigious firm. Not prestigious people. 

Drive

Ambition, passion and drive will take us to the top.
Teamwork and empathy make sure we stay there.

_75A8967._highres3

Våra värderingar

Vår vision är att skapa mervärde för våra klienter. Vi är byrån som man anlitar när man inte har råd med det näst bästa – när man behöver vara säker på utfallet.

EXPERTIS

Organisation

Styrning

Hammarskiöld är en true partnership-byrå. Våra grundläggande principer är vägledande. Delägarna träffas regelbundet för att styra byråns strategi och aktiviteter i rätt riktning. Löpande verksamheten hanteras av ledningsgruppen bestående av Mattias Anjou (som även är vår Managing Partner), Erik Löfwall och Malin von Heideken. Dessutom säkerställer vår klientantagningskommitté att intressekonflikter undviks och att de klienter vi representerar och de uppdrag vi åtar oss uppfyller byråns höga etiska standard.

Specialistgrupper

Våra jurister är alla medlemmar av byråns specialistgrupper, som fokuserar på specifika verksamhetsområden. På så sätt upprätthåller och utvecklar vi vår specialistkunskap inom våra huvudsakliga verksamhetsområden.

Support

Byråns administrativa tjänster (kontor, konferens, IT och ekonomi) är inriktade på att leverera smidig och snabb support till våra klienter och jurister i en arbetsmiljö med högt tempo.

Knowledge Management

Ett heltäckande och uppdaterat Know How-system fokuserat på den digitala omställning är avgörande för att ge våra klienter rätt rådgivning. Byrån har en Know-how-koordinator, som arbetar nära våra specialistgrupper för att samla och organisera byråns kunskapsresurser. Vi har ett omfattande affärsjuridiskt bibliotek, som innehåller all relevant juridisk litteratur, juridiska tidskrifter och andra källor.

Utbildning

Under sina första år på Hammarskiöld utbildas våra nya jurister inom alla byråns huvudsakliga verksamhetsområden. Utbildningen har en stark praktisk anknytning. Den hjälper våra jurister att bygga upp kompetens och en bred kunskap och blir deras bas för en fortsatt professionell utveckling. Efter att ha fått erfarenhet av hela byråns verksamhet specialiserar sig våra jurister på ett eller två av byråns huvudsakliga verksamhetsområden.

Instagram och Linkedin (1)

UN Global Compact

Hammarskiöld är en stolt medlem av UN Global Compact.

CSR och Sponsring

 

LÄS MER

Logo musikbojen
Logo Min stora dag
Logo United Nations
logo-intlink