Välkommen till Hammarskiöld

Hammarskiöld är en ledande affärsjuridisk advokatbyrå. Sedan 25 år tillbaka har Hammarskiöld spelat en roll i att bygga ett av världens mest levande affärsklimat i Sverige. Vi har också lyckats attrahera fantastiska talanger.

Vi är stolta över vårt mångsidiga team och vår starka representation av kvinnliga partners. Vi ser fram emot de kommande 25 åren tillsammans med de klienter som kommer att forma vår framtid. Welcome to the House of Hammarskiöld.

MÖT VÅRT TEAM

0man79ec

Det är med tungt hjärta som vi meddelar att vår enastående partner och käre kollega Peder har avlidit efter en tids sjukdom. Som en av grundarna av Hammarskiöld var Peders styrka, vision och engagemang avgörande för byråns utformning, dess riktning och kultur. Peder var inte bara en briljant advokat utan även en inspirerande ledare med ett stort hjärta, som berörde många människors liv. Våra tankar och djupaste sympatier går till hans familj och nära och kära. Vi hedrar Peder genom att fortsätta upprätthålla den exceptionella standard och integritet som han förespråkade under hela sin lysande karriär.

På onsdag den 26 juni mellan kl. 16.00-18.00 hålls en mottagning för att hedra och minnas Peder Hammarskiöld. Mottagningen riktar sig till dig dem som haft en yrkesmässig relation till Peder och som vill lämna sina kondoleanser. Om du önskar delta på mottagningen ber vi om din personliga anmälan via epost till mottagning@hammarskiold.se senast den 19 juni.  Mottagningen äger rum på Hammarskiölds kontor, Skeppsbron 42, ingång via Norra Bankogränd.

Kontaktperson: Mattias Anjou, Managing Partner 

Våra verksamhetsområden

Hammarskiöld_Blue_2

Depth. Dedication. Drive.

När du väljer en advokatbyrå att företräda ditt företag, då gör du en satsning på ett lag. Har de den kompetens jag letar efter? Har de engagemanget och drivkraften som gör att de förstår min verksamhet? Kommer de att göra det som krävs för att hjälpa mig att lösa mina utmaningar?
Och kanske viktigast av allt – kommer de att bli mitt lag?

Just därför har vi byggt upp en företagskultur som kretsar kring samarbete och expertis snarare än prestige. Vi strävar efter framgång. Men vi fokuserar på laget snarare än individen och arbetar alltid för uppdragets bästa. Vår verksamhet handlar om att förstå våra kunders verksamhet – inifrån och ut. Partners och medarbetare arbetar i samverkan med klienter för att lösa utmaningar.

OM OSS

Nyheter

News_1
8 mars, 2023

SCC Express

En karriär hos Hammarskiöld

Vi är en betrodd rådgivare till världsledande företag. Det ställer höga förväntningar på nuvarande och framtida medarbetare hos oss på Hammarskiöld. Det räcker inte med att vi är skickliga på det vi gör. Vi måste vara skickliga, passionerade och ödmjuka för att få våra talanger att växa. Läs mer om lediga tjänster och våra karriärerbjudanden.

Karriär

News_4